Innovatieve Metalen Membranen

juni 2014

In dit artikel vertellen Hans-Henk Wolters en Sybrand Metz over hun uitvindingen van innovatieve Metalen Membranen die veel robuuster en energiezuiniger zijn. Bovendien is de doorstroom 10 keer zo hoog als de huidige membranen.

Lees het arikel

Oplossing voor problemen aardgasveld Slochteren

17 juni 2014

Samen met andere bedrijven en partners is Hans-Henk Wolters momenteel bezig met het ontwikkelen van een oplossing voor de aardbevingen die veroorzaakt worden door de gaswinning in Slochteren. In dit artikel wordt Gerrit Wigger van W1con Energy geïnterviewd en verteld hij over mogelijkheden om meer gas uit het veld te halen zonder de huidige problemen.

Lees het arikel

Ondernemer uitgelicht

19 juni 2014

In het blad Ondernemer Uitgelicht is Hans-Henk geïnterviewd over zijn serie ondernemingen. Hij vertelt onder anderen hoe hij in 2003 startte met ECM Technologies en hoe hij sindsdien een serie ondernemingen heeft opgestart. Op dit momenten bestaat de holding Triple H uit een 5 tal ondernemingen.

Lees het arikel

Artikel Leeuwarder Courant

17 mei 2014

Op 17 mei jl. is Hans-Henk Wolter geinterviewd door de Leeuwarder Courant. In het artikel vertelt hij over het Electrochemical Machining principe en het maken van een cruciaal onderdeel voor de Skylon, het futuristische Britse ruimteveer.

Lees het arikel